Dania z prowansji
Autor: Michael Montignac
Wydawca: Artvitae
Książka jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady "wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac. Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej.
Książka jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady "wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac. Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisó, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku, z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.