Czekolada. Smak miłości
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawca: Olimp media
Nie ma bardziej zmysłowego składnika od czekolady. Na bazie tego produktu lub z jego dodatkiem opracowano niezliczone receptury na rozpływające się w ustach specjały – wypieki, desery, pralinki oraz napoje. W naszej książce znajdziesz całą gamę przepisów na czekoladowe rozkosze.
Nie ma bardziej zmysłowego składnika od czekolady. Na bazie tego produktu lub z jego dodatkiem opracowano niezliczone receptury na rozpływające się w ustach specjały – wypieki, desery, pralinki oraz napoje.
W naszej książce znajdziesz całą gamę przepisów na czekoladowe rozkosze. Na spotkanie z osobą bliską sercu przyrządź wyrafinowane babeczki z białej czekolady. Zimowa randka wymaga rozgrzewki – podaj gorącą czekoladę z chili. Romantyczną kolację we dwoje uwieńcz deserem pełnym afrodyzjaków, np. gruszkami w czekoladowym sosie.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.