Burgery domowy fast food

Burgery domowy fast food

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Buchmann

Burger to prawdziwy celebryta wśród fastfoodowych dań.Nic w tym dziwnego, gdyż jest naprawdę pyszny, jeśli został dobrze przyrządzony.Burgery robi się z różnych gatunków mięsa, a nawet można z niego zrezygnować i przygotować kotlety w wersji wege – z ciecierzycy czy fasoli.Znajdziesz tu mnóstwo pomysłów na burgery – od amerykańskich klasyków z wołowiny, przez wariacje drobiowe, po propozycje z rybą i opcje dla wegetarian.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Burger to prawdziwy celebryta wśród fastfoodowych dań. Nic w tym dziwnego, gdyż jest naprawdę pyszny, jeśli został dobrze przyrządzony. Burgery robi się z różnych gatunków mięsa, a nawet można z niego zrezygnować i przygotować kotlety w wersji wege – z ciecierzycy czy fasoli. Znajdziesz tu mnóstwo pomysłów na burgery – od amerykańskich klasyków z wołowiny, przez wariacje drobiowe, po propozycje z rybą i opcje dla wegetarian. Książkę uzupełniają przepisy na smakowite sosy, m.in. keczup, musztardę i guacamole, które są niezbędnym składnikiem burgerów.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2018
160
Burgery. Domowy fast food
978-83-280-5605-3
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.