Sandor Ellix Katz
Książki autorstwa Sandor Ellix Katz
Sandor Ellix Katz
Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu
Nowe wydanie kulinarnego bestsellera „Sztuka fermentacji”! Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, …
Sandor Ellix Katz
Sztuka fermentacji praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw owoców miodu ziaren nabiału strączków i innych produktów
Światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnychGorący trend kulinarny, który podbija magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje rozpala serca …
Sandor Ellix Katz
Dzika fermentacja
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa …