Paweł Ochman

Paweł Ochman

Książki autorstwa Paweł Ochman


Paweł Ochman

Roślinna kuchnia kresowa

Kulinarna podróż po dawnych Kresach Wschodnich Czym są wołyńskie kichyłki, poleska kulaga, litewskie mandryki czy gródeckie cebulniki? Co kryje się …

Paweł Ochman

Kasze w roślinnej kuchni regionalnej

Kasze. Zapomniane, odkąd ziemniaki zawładnęły naszymi stołami. A to one od wieków były podstawą w kuchni wszystkich grup społecznych. W …

Paweł Ochman

Roślinna kuchnia regionalna

Kulinarna podróż po wszystkich regionach Polski. Zapomniane i nowe dania w wersjach roślinnych. Poznajcie historię potraw i jaki wpływ na …

Paweł Ochman

Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman ? weganin od 26 lat, autor popularnego …