Paweł Ochman
Książki autorstwa Paweł Ochman
Paweł Ochman
Roślinna kuchnia kresowa
Kulinarna podróż po dawnych Kresach Wschodnich Czym są wołyńskie kichyłki, poleska kulaga, litewskie mandryki czy gródeckie cebulniki? Co kryje się …
Paweł Ochman
Kasze w roślinnej kuchni regionalnej
Kasze. Zapomniane, odkąd ziemniaki zawładnęły naszymi stołami. A to one od wieków były podstawą w kuchni wszystkich grup społecznych. W …
Paweł Ochman
Roślinna kuchnia regionalna
Kulinarna podróż po wszystkich regionach Polski. Zapomniane i nowe dania w wersjach roślinnych. Poznajcie historię potraw i jaki wpływ na …
Paweł Ochman
Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału
PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman ? weganin od 26 lat, autor popularnego …