Atlas wędzonek i wyrobów domowych

Atlas wędzonek i wyrobów domowych

Autor: Marta Szydłowska

Wydawca: SBM

Przyrządzanie domowych produktów to piękna polska tradycja.Własnoręczny wyrób smakowitych wędlin i szynek, wytwarzanie różnego rodzaju trunków oraz wyrabianie chleba i masła to kultywowany od dawna i przynoszący znakomite efekty obyczaj.Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie żywności między innymi z powodu niskiej jakości produktów oferowanych w sklepach.
W książce zebrano 170 przepisów na rozmaite wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety, a także praktyczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania.

Odkryj radość tworzenia prawdziwych wędlin w zaciszu własnej kuchni!

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Przyrządzanie domowych produktów to piękna polska tradycja. Własnoręczny wyrób smakowitych wędlin i szynek, wytwarzanie różnego rodzaju trunków oraz wyrabianie chleba i masła to kultywowany od dawna i przynoszący znakomite efekty obyczaj. Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie żywności między innymi z powodu niskiej jakości produktów oferowanych w sklepach.
W książce zebrano 170 przepisów na rozmaite wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety, a także praktyczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania.

Odkryj radość tworzenia prawdziwych wędlin w zaciszu własnej kuchni!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2023
None
978-83-8348-098-5

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.