Ajurwedyjskie przepisy z lokalnych produktów. Starożytna mądrość we współczesnej kuchni
Autor: Katharina Weyland
Wydawca: Vital
Według ajurwedy każdy człowiek w momencie poczęcia otrzymuje indywidualny zestaw dosz. Określają one między innymi charakter, wygląd, przemianę materii czy sposób zachowania. Od nich też zależy, co dany człowiek powinien jeść, by cieszyć się trwałym zdrowiem i równowagą duszy oraz ciała.
Według ajurwedy każdy człowiek w momencie poczęcia otrzymuje indywidualny zestaw dosz. Określają one między innymi charakter, wygląd, przemianę materii czy sposób zachowania. Od nich też zależy, co dany człowiek powinien jeść, by cieszyć się trwałym zdrowiem i równowagą duszy oraz ciała. Ta książka nie tylko pozwoli Ci zdiagnozować własne dosze, ale i przygotować najlepsze dla nich, tanie i smaczne posiłki. Katharina E. Weyland mieszka z mężem na Sri Lance. Jest certyfikowanym coachem od wielu lat zajmującym się tematyką zdrowej diety. Dostrzega korzyści płynące z ajurwedy, która doskonale uzupełnia zachodnie doradztwo żywieniowe. Stworzyła własny styl ajurwedy, który dostosowuje mądrość Wschodu do potrzeb człowieka Zachodu. Nowa odsłona zdrowia!
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.