Air Fryer. 28 dni na talerzu
Autor: Joanna Zielewska
Wydawca: Ringier Axel Springer
Nawet z przygotowaniem bardziej wymyślnego posiłku radzi sobie szybciej niż patelnia czy piekarnik.Podpowiada, pilnuje temperatury, nie dymi.Potrzebuje jedynie gorącego powietrza, by stworzyć danie aromatyczne, soczyste, chrupiące.Co ważne, zatrzyma w nim również więcej składników odżywczych, ponieważ tak właśnie działa krótka obróbka termiczna.
Frytki czy inne fast foody, do których mamy słabość, przyrządzi w lżejszej wersji.
Nawet z przygotowaniem bardziej wymyślnego posiłku radzi sobie szybciej niż patelnia czy piekarnik. Podpowiada, pilnuje temperatury, nie dymi. Potrzebuje jedynie gorącego powietrza, by stworzyć danie aromatyczne, soczyste, chrupiące. Co ważne, zatrzyma w nim również więcej składników odżywczych, ponieważ tak właśnie działa krótka obróbka termiczna.
Frytki czy inne fast foody, do których mamy słabość, przyrządzi w lżejszej wersji. A jeśli metabolizm nam się pogubił i wskazana jest konkretna dieta? Nie ma problemu. Air fryer jest przyjazny insulinoopornym i diabetykom, nadciśnieniowcom oraz osobom o wrażliwych jelitach. Ułatwi odchudzanie i pilnowanie niskiego indeksu glikemicznego, stosowanie diety DASH, keto oraz innych, w których liczy się mało przetworzone i apetyczne jedzenie.
W tej książce znajdziemy czterotygodniowy jadłospis. Każdy dzień to odkrywanie możliwości air fryera. To aż 107 posiłków na śniadanie, lunch i kolację, a także dodatki do dań. Są też ciasta i inne słodkości – bez cukru. Jeśli więc krzątanie się w kuchni nie jest
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.