Gotowanie na parze dawno przestało być sezonową modą. Dla wielu osób jest po prostu sposobem na zdrowy styl życia.
Potrawy gotowane na parze wcale nie muszą być nudne i nijakie, a ich wybór nie jest ograniczony. Na dowód tego autor książki przedstawia kilkadziesiąt przepisów na wyjątkowo smaczne i aromatyczne dania z warzyw, ryb i mięs oraz na oryginalne desery. Wszystkie potrawy są lekkie i zdrowe, a przy tym niezwykle proste w przygotowaniu.
Gotowanie na parze
Gotowanie na parze dawno przestało być sezonową modą.Dla wielu osób jest po prostu sposobem na zdrowy styl życia.
Potrawy gotowane na parze wcale nie muszą być nudne i nijakie, a ich wybór nie jest ograniczony.Na dowód tego autor książki przedstawia kilkadziesiąt przepisów na wyjątkowo smaczne i aromatyczne dania z warzyw, ryb i mięs oraz na oryginalne desery.Wszystkie potrawy są lekkie i zdrowe, a przy tym niezwykle proste w przygotowaniu.
- Autor: Jacek Szczepański
- Ilość stron: 114
- Wydawnictwo: Multico
- Numer ISBN: 978-83-7763-095-2
- Data wydania: 2012-06-20
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Gotowanie na parze”