Gotowanie na parze

Gotowanie na parze dawno przestało być sezonową modą.Dla wielu osób jest po prostu sposobem na zdrowy styl życia.
Potrawy gotowane na parze wcale nie muszą być nudne i nijakie, a ich wybór nie jest ograniczony.Na dowód tego autor książki przedstawia kilkadziesiąt przepisów na wyjątkowo smaczne i aromatyczne dania z warzyw, ryb i mięs oraz na oryginalne desery.Wszystkie potrawy są lekkie i zdrowe, a przy tym niezwykle proste w przygotowaniu.

  • Autor: Jacek Szczepański
  • Ilość stron: 114
  • Wydawnictwo: Multico
  • Numer ISBN: 978-83-7763-095-2
  • Data wydania: 2012-06-20

Gotowanie na parze dawno przestało być sezonową modą. Dla wielu osób jest po prostu sposobem na zdrowy styl życia.
Potrawy gotowane na parze wcale nie muszą być nudne i nijakie, a ich wybór nie jest ograniczony. Na dowód tego autor książki przedstawia kilkadziesiąt przepisów na wyjątkowo smaczne i aromatyczne dania z warzyw, ryb i mięs oraz na oryginalne desery. Wszystkie potrawy są lekkie i zdrowe, a przy tym niezwykle proste w przygotowaniu.

SKU: 9788377630952
Kategoria:

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Gotowanie na parze”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *