Seria czterech poręcznych i praktycznych miniporadników. W każdym z nich znajduje się ponad 30 przepisów zarówno dla mięsożerców, jak i dla wegetarian oraz liczne porady, jak przygotować smaczne i zdrowe dania nie tylko na grilla. A wszystko to opatrzone atrakcyjnymi zdjęciami.
Mięsa i ryby z grilla
Seria czterech poręcznych i praktycznych miniporadników.W każdym z nich znajduje się ponad 30 przepisów zarówno dla mięsożerców, jak i dla wegetarian oraz liczne porady, jak przygotować smaczne i zdrowe dania nie tylko na grilla.A wszystko to opatrzone atrakcyjnymi zdjęciami.
- Autor: Opracowanie Zbiorowe
- Ilość stron: 72
- Wydawnictwo: Buchmann
- Numer ISBN: 978-83-280-1098-7
- Data wydania: 2014-06-11
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Mięsa i ryby z grilla”