Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”.Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy.Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Autor: Opracowanie zbiorowe
- Ilość stron: 144
- Wydawnictwo: Olimp media
- Numer ISBN: 978-83-7707-375-9
- Data wydania: 2021-03-16
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni”