Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”.Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia.Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Autor: Zbigniew Prokopczuk
- Ilość stron: 144
- Wydawnictwo: Olimp media
- Numer ISBN: 978-83-7707-373-5
- Data wydania: 2021-03-05
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni”