Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”.Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne.Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Autor: Zbigniew Prokopczuk
- Ilość stron: 144
- Wydawnictwo: Olimp media
- Numer ISBN: 978-83-7707-371-1
- Data wydania: 2021-03-05
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni”