Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”.Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne.Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

  • Seria: Sekrety polskiej kuchni
  • Autor: Zbigniew Prokopczuk
  • Ilość stron: 144
  • Wydawnictwo: Olimp media
  • Numer ISBN: 978-83-7707-371-1
  • Data wydania: 2021-03-05

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

SKU: 9788377073711
Kategoria:

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *