Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”.Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.A przede wszystkim przepisy na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.

  • Seria: Sekrety polskiej kuchni
  • Autor: Zbigniew Prokopczuk
  • Ilość stron: 144
  • Wydawnictwo: Olimp media
  • Numer ISBN: 978-83-7707-370-4
  • Data wydania: 2021-03-05

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. A przede wszystkim przepisy na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.

SKU: 9788377073704
Kategoria:

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *