Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. A przede wszystkim przepisy na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.
Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”.Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.A przede wszystkim przepisy na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Autor: Zbigniew Prokopczuk
- Ilość stron: 144
- Wydawnictwo: Olimp media
- Numer ISBN: 978-83-7707-370-4
- Data wydania: 2021-03-05
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni”