Mięso. Wielka księga zdrowia

Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód.Czy warto jeść mięso?Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi.Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni.
Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry.

  • Autor: Opracowanie zbiorowe
  • Ilość stron: 192
  • Wydawnictwo: Olimp media
  • Numer ISBN: 978-83-7707-299-8
  • Data wydania: 2020-10-16

Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni.
Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.

SKU: 9788377072998
Kategoria:

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Mięso. Wielka księga zdrowia”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *