Jeśli lubicie proste i lekkie dania na obiad lub lancz skorzystajcie z naszej książki. Risotto jest najpopularniejszym sposobem przyrządzania ryżu we Włoszech, a kaszotto pod zabawnie brzmiącą nazwą kryje dania z kaszą nawiązujące do włoskich. Podobieństwo polega na metodzie przyrządzania. Wystarczy opanować przepis podstawowy, a potem możemy do woli eksperymentować z dodatkami, ogranicza nas jedynie wyobraźnia.
Jeśli szukacie inspiracji, koniecznie wypróbujcie przepis na risotto z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami albo kaszotto z zielonym groszkiem i porem. Polecamy!
Risotto i kaszotto
Jeśli lubicie proste i lekkie dania na obiad lub lancz skorzystajcie z naszej książki.Risotto jest najpopularniejszym sposobem przyrządzania ryżu we Włoszech, a kaszotto pod zabawnie brzmiącą nazwą kryje dania z kaszą nawiązujące do włoskich.Podobieństwo polega na metodzie przyrządzania.Wystarczy opanować przepis podstawowy, a potem możemy do woli eksperymentować z dodatkami, ogranicza nas jedynie wyobraźnia.
Jeśli szukacie inspiracji, koniecznie wypróbujcie przepis na risotto z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami albo kaszotto z zielonym groszkiem i porem.
- Autor: Opracowanie zbiorowe
- Ilość stron: 160
- Wydawnictwo: Olimp media
- Numer ISBN: 978-83-7707-302-5
- Data wydania: 2020-10-16
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Risotto i kaszotto”