Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.
Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów „czekoladowych”, którym trudno się oprzeć.
Odbiorcy
– wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania „czekoladowych” deserów
– osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
– zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa
– można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów
– poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach
– w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady
– dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady
Dodaj pierwszą recenzję “Czekolada ponad 100 przepisów na ciasta kremy i czekoladki szkoła gotowania krok po kroku”