Kuchnia klasyczna sztuka gotowania krok po kroku

Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie.Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery.W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności.Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak – np. tartę, gaspacho albo ratatouille.

Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!

  • Autor: Keda Black
  • Ilość stron: 192
  • Autor tłumaczenia: Justyna Piątek
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
  • Numer ISBN: 978-83-7773-562-6
  • Data wydania: 2017-06-01

Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak – np. tartę, gaspacho albo ratatouille.

Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!

SKU: 9788377735626
Kategoria:

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Kuchnia klasyczna sztuka gotowania krok po kroku”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *